Nieuwe menukaart !

Vanaf 2 april 2019 voeren we een vernieuwde menukaart.

Sommige klassiekers zijn gebleven en veel ander lekkers hebben we toegevoegd, waaronder heerlijke maaltijdsalades en zelf gemarineerde spare ribs of een malse tournedos.
Ook is de huisgemaakte hamburger weer terug.

Kijk onder het kopje menukaart voor alle gerechten

Andere nieuwsberichten

3 gangen paasmenu

Aspergekroket op een kruidige salade
of
Kip-meloen cocktail

~

Zalmfilet met een zachte Rieslingsaus
of
Kalfslende met Stroganoffsaus

~

Verassingsdessert van de PaashaasOp 2e paasdag maandag 22 april zijn wij geopend en serveren wij de hele dag een 3 gangen paasmenu voor 24,95

Natuurlijk kunt u ook gewoon a la carte eten

Amstel Gold Race

ook dit jaar ligt het terras van Eetcafe 't Vöske weer meteen langs de route van de Amstel Gold RaceKom vroeg en zie de renners s morgens en s middags passeren op het terras terwijl u geniet van een lekker hapje en drankje. De rest van de koers kunt u live op groot scherm volgen.

Heuvelland Vierdaagse 2019

In 2019 wordt de 32e editie van de Heuvelland Vierdaagse gehouden van donderdag 8 tot en met zondag 11 augustus. Zaal 't Vöske is ook dit jaar weer start- en eindpunt van allle routes.

U bent van harte welkom in ons grote feestpaviljoen op het Marktplein, waar onder anderen John de Bever voor u zal optreden.Op woensdagavond  7 augustus zal deze 32e editie op spectaculaire wijze worden geopend. Onder meer dansgroep Oxygen zal een optreden verzorgen op het podium voor de waterput. Aanvang van de opening is 20.00 uur.

Zorg dat u dit ook in 2019 niet mist ! 

maandag gesloten

Vanaf november 2015 zijn wij op maandag de hele dag geslotenZowel Eetcafé als Frituur zijn dicht.